За нас

ДЕ-ИНВЕСТ ДООЕЛ е основана во 2006 год. во Македонија.

Главната дејност на ДЕ-ИНВЕСТ е консалтинг, трговија и инвестиции.
Cоработуваме со меѓународни бизнис клиенти и ексклузивно застапуваме фирми од индустрискиот сектор.
Наша задача е да им помогнеме на нашите клиенти во настапот во потенцијалните пазари. Со нашата активност, експертиза и знаење им нудиме нови можности успешно да ги достигнат нивните цели.

Мост до нови можности

Нашата цел е да воспоставиме мостови и да поврземе бизнис партнери.

Широко искуство

• Инженерство и дизајн
• Градежништво
• Енергетика
• Животна средина
• Финансии

Културна разноликост

Учиме и ги вреднуваме различните култури и јазици сметајќи ги како важен фактор за ефективна бизнис соработка. Со нашето присуство во ЕУ, Југоисточна Европа, Азија и Средниот исток им помагаме на нашите клиенти да совладаат било какви препреки и бариери и да ги достигнат нивните цели.


Импринт
Заштитени права © 2006 - 2021 ДЕ-ИНВЕСТ